Scania, unul dintre liderii mondiali în domeniul vehiculelor de mare tonaj, nu putea lipsi de la Gala Tranzit 2015, un eveniment de referință, pe plan național, în îndustria de transport și logistică.

Aflată deja la a cincea editie, Conferința Tranzit reprezintă un succes, reunind în fiecare an un număr tot mai mare de participanți.

Au fost prezenți în Cluj Napoca la Grand Hotel Italia , în data de 23 octombrie, 630 de reprezentanți ai peste 300 de companii din domeniu, firme de transport si logistică, importatori mari de camioane și semiremorci, companii de asigurări, distribuitori de piese și accesorii auto etc.

Prelegerile și dezbaterile au fost axate pe problemele actuale de maximă importanță din domeniul transporturilor: criza pieței de transport intern, gestionarea costurilor cu polițele de asigurare RCA SI Casco, noutățile legislative din domeniul rutier, din țară și din Europa.

În timpul zilei, cei prezei au putut vizita standurile celor mai importante 55 de companii din industrie, printre care și Scania. Brand cunoscut ca producător de camioane de mare tonaj, autobuze, autocare, autospeciale și motoare industriale, acesta și-a expus în cadrul galei și gama largă de produse şi servicii postvânzare precum şi soluții financiare.

Cu spriijinul ImagineTact, a fost prezentat conceptul Drumuri Bune cu Scania, orientat spre creşterea economică sustenabilă, pentru companie, pentru clienţi şi pentru societate.

tranzit