Colaborarea dinte Tact şi Wienerberger are deja un bogat palmares în spate iar primele luni din 2013 ne-au ţinut ocupaţi cu dezvoltarea catalogului de produse şi a broşurii corporate de prezentare a Sistemului Porotherm.

Clientul a dorit păstreze anumite elemente prezente în manualul de identitate al grupului la nivel internaţional, dar în acelaşi timp să ofere o notă specifică pieţei româneşti pe care activează. Ne-am hotărât pentru ediţia din acest ana catalogului, să includem pe lângă categoriile de produse, şi o prezentare a câştigătorilor prestigiosului Wienerberger Brick Award, precum şi exemple ingenioase de folosire a materialelor de construcţii Porotherm în arhitectura contemporană românească. În acest fel am promovat atât folosirea creativă a unuia dintre cele mai versatile materiale de construcţii, blocul ceramic ars, cât şi pe cei care dezvoltă arhitectura românească originală.

Broşura corporate Porotherm prezintă, atractiv şi intuitiv, modalităţile de folosire şi combinare a elementelor sistemului complet de zidărie dezvoltat de Wienerberger. Am pus accentul pe uşurinţa folosirii acestui instrument dedicat clienţilor finali, constructorilor şi arhitecţilor. De asemenea, faţă de ediţia de anul trecut, a crescut considerabil numărul produselor incluse, dovadă suplimentată a faptului că Wienerberger îşi ia în serios poziţia de lider în topul companiilor producătoare de materiale de construcţii.

Ne mândrim cu rezultatul obţinut, iar dacă doriţi să ne judecaţi munca vă recomandăm să răsfoiţi imaginile alăturate.

Leave a Reply