Devenit deja tradiţie, Premiul Mentor pentru Excelenţă în Educaţie, decernat de MOL România împreună cu Fundaţie pentru Comunitate, şi-a mai bifat încă o ediţie.

Evenimentul de premiere, conceput şi implementat de Tact, a avut loc în 10 aprilie în clădirea renovată a Cazinoului din Cluj, şi a beneficiat, pe lângă prezenţa unor profesori excepţionali, şi de intervenţia lui Horia Roman Patapievici care a vorbit despre importanţa relaţiei mentor-discipol.

Tact a dezvoltat atât partea de materiale de imagine, respectiv printul ediţiei de anul acesta şi materialele conxe necesare galei de premiere (mape de presă, diplomele câştigătorilor, roll-ups, prezentări ppt) cât şi pregătirea evenimentului (alegerea locaţiei, invitarea participanţilor).

Pentru ediția din 2012 a acestui program au fost primite 171 de dosare de nominalizări pentru 109 de profesori sau antrenori, unii dintre aceștia fiind propuși de mai multe ori. Fiecare dintre cei zece dascăli a primit un premiu în valoare de câte 8.000 de lei și un trofeu special, Trofeul Mentor.

Ne bucură faptul că profesorii merituoşi primesc atenţia cuvenită şi sunt recompensaţi atât simbolic, cât şi material, şi suntem mândri că putem contribui la această iniţiativă!

Leave a Reply