E in plină desfășurare Caravana Scania, un eveniment conceput și implementat de Tact în 10 orașe, din 4 mai până pe 12 iunie. În fiecare an, caravana se transformă într-un eveniment de referință din industria de transport și logistică. Clienți, parteneri, pasionați de camioane vin să afle mai multe detalii despre cele mai bune produse și servicii Scania.

DSC_2319

Dacă în 1981, când a fost fondată în Suedia compania Vabis, se produceau vagoane de marfă și de persoane, astăzi Scania este lider în industria de automobile și camioane. Cei 125 de ani de excelență tehnologică au condus la realizarea celui mai performant camion creat vreodată, Scania Streamline Crown Edition, vedeta evenimentului.

crown

Ceea ce face sărbătoarea din acest an mai spectactuloasă este tema vikingă. Caravana Scania a pornit pe urmele moștenirii vikingilor, aminintind că pe langă originile nordice comune, mai au in comun puterea, curajul și devotatamentul.

vikinga

DSC_2341 DSC_2333

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pariticipanții la caravană se pot bucura de concerte, demonstrații de forță specifice vikingilor, prezentări de modă.

DSC_2366

moda                 indemanare

Doritorii au ocazia de efectua probe de îndemânare la condusul camioanelor Scania, se pot fotografia ca niște vikingii adevărati, pot participa la concursuri și au șansa de a câștiga o excursie în Suedia, pe urmele vikingilor. O probă aparte în acest an este Escape the truck, în care concurenții trebuie să dea dovadă de istețime și spirit de echipă pentru a evada dintr-un camion.

Experiențele inedite ale caravenei au fost completate cu ajutorul partenerilor Porsche, Volkswagen, IFPTR și Shmitz.

porsche

Unul din cele mai mari puncte de atracție e reprezentat de totemurile concepute și executate de către TACT. Acestea reproduc aspectul celor mai cunoscute modele de camioane Scania și incorporează LCD-uri pe care sunt difuzate clipuri despre istoria companiei, camioanele, serviciile Scania și opiniile celor care le folosesc.

DSC_2340

totem

 

 

Leave a Reply