Când un festival dedicat transportatorilor şi motoarelor puternice intră pe ultima sută de metri, lucrurile se accelerează până la viteze incredibile. Pe 9 mai, într-o zi de vineri, la Jucu, departe de zgomotul marilor oraşe, T-Festival îşi va deschide porţile pentru toţi iubitorii de adrenalină şi muzică rock. Cele mai frumoase camioane din Sud-Estul Europei vor concura pentru supremaţie, iar alături, bikeri din cele patru zări îşi vor etala muşchii şi caii putere pentru premii la fel de atractive. Festivalul încearcă să lege prin timp o tradiţie a întâlnirilor la început de vară între împătimiţii de motoare, dealeri şi marele public într-un cadru mai puţin convenţional.

Două seri muzicale vor lumina cerul de la Jucu. Vineri, în 9 mai, rock n roll-ul le va aminti participanţilor că e unul dintre genurile muzicale care au însoţit şoferii pe drumurile lor de mai bine de jumătate de secol pe tot rotundul globului. Vor cânta clujenii de la Natif şi Catrhythm alături de sosia engleză a lui Elvis, Rob Kingsley, şi de cea autohtona, Stefan Bănica Jr. Recitalurile vor fi completate de momente de cabaret şi aer retro. A doua zi e dedicată în special motocicliştilor. Avem rock alternativ cu Theory of Mind şi Grimus, rock clasic şi hard cu Trooper şi T-Rex. Britanicii cânta pentru prima dată în Ardeal după 40 de ani de carieră şi multe hituri în topurile vremurilor. A treia zi a T-Festival e dedicată familiei şi copiilor astfel că scena va fi plină de formatii şi instrumentişti foarte tineri. Media de vârstă va scădea puternic până către 10-11 ani, şi lumea se va bucura de showul celor care vor duce rockul mai departe mâine.

T-Festival e un eveniment ce se va desfăşura în mare parte sub cerul liber, iar doritorii sunt aşteptaţi la Jucu să campeze pentru 3 zile. Aici vor găsi toate facilităţile unui eveniment de o asemenea anvergură, parcare, locuri pentru servirea mesei, o ofertă diversă de băuturi răcoritoare şi alcoolice, distracţie şi mulţi prieteni noi. T-Festival, între 9 şi 11 mai la Jucu e un week end cu motoarele turate la maximum!

afis

Leave a Reply